Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 De Kleine Doerak - De kleine doerak
Kinderopvang & Gastouderopvang de kleine doerak

Wendy de Vries

Gastouderopvang De Kleine Doerak de opvang van kleine kinderen.

Samen met mijn man Niels en onze dochter Veerle, wonen wij samen in de wijk Zielhorst. Ik verzorg opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Ik ben in het bezit van alle nodige diploma’s en certificaten; EHBO voor kinderen, de beschikking van de gemeente en een bewijs van goed gedrag.

Ik ben werkzaam geweest op een kinderdagverblijf en heb mijn studie kinderopvang volledig afgerond. In het volledig ingerichte huis kunnen de vraagkindjes op hun gemak spelen met divers speelgoed. Er zijn voldoende kamers beschikbaar voor een rustmoment.

Waarom ik gekozen heb om gastouder te worden? Ik geniet van de momenten samen met kinderen. Tevens spreekt de kleinschaligheid mij ook erg aan, als gastouder heb je echt aandacht en tijd voor ieder kind. Een gastouder moet namelijk een verlengstuk zijn van thuis.

Over de kleine doerak
  • Rust en Regelmaat
  • Verlengstuk van thuis
  • Dagindeling
  • 0 - 12 jaar
  • Knutselen
  • Spelen